Se împlinesc 18 ani de când Nicolae Sulac a plecat dintre noi. Nicolae Botgros: Îi sunt recunoscător vieţii că am mers pe acelaşi drum
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Se împlinesc 18 ani de când Nicolae Sulac a plecat dintre noi. Nicolae Botgros: Îi sunt recunoscător vieţii că am mers pe acelaşi drum

Pe 8 aprilie, în urmă cu 18 ani, pleca dintre noi îndrăgitul rapsod Nicolae Sulac. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Nicolae Botgros aduce un omagiu regretatului artist.

Nicolae Sulac s-a născut la 9 septembrie 1936, în satul Sadîc, Judeţul Cahul şi a fost unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi de muzică populară din Republica Moldova.

De-a lungul carierei sale, interpretul a cântat şlagărele „Ce frumos mai cânta cucul”, „Tinereţe-tinereţe”, „Foaie verde magheran”, „Când tata va veni”, „Floarea lui Sulac”, doinele „Mioriţa” şi „Doina de jale”, „În pădurea de la Prut” etc.

În 2007, postum, a apărut pe piaţă albumul "La o margine de drum" a lui Nicolae Sulac.

Nicolae Sulac este înmormântat în Cimitirul Central din Chişinău. La mormânt este instalat şi un bust al său.

Un omagiu marelui artist a adus şi Nicolae Botgros.

„Îi sunt recunoscător vieţii că l-am cunoscut şi că am mers pe acelaşi drum.

Astăzi îl comemorăm pe marele Nicolae Sulac, 18 ani au zburat de când artistul a trecut în nefiinţă, iar noi încă nu am învăţat să trăim fără de el.
Îl ascultăm, îl cântăm şi ne amintim de ce a fost şi ce spunea, de cele mai mult ori cu zâmbetul pe buze.

Nu ezitaţi să povestiţi copiilor, nepoţilor voştri despre Nicolae Sulac, el nu este “trecut”, el a fost şi este “prezent”, a scris Nicolae Botgros.

 

Similare
RECOMANDĂRI