Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Scandal cu poliţia. Câţiva bărbaţi în stare de ebrietate s-au luat la bătaie cu poliţiştii, pe o stradă din municipiul Bălţi

Câţiva bărbaţi ameţiţi bine cu băutură, s-au luat la bătaie cu poliţiştii pe o stradă din municipiul Bălţi. Scandalul a început după ce inspectorii de patrulare au fost alertaţi că un automobilul se deplaseaza haotic pe carosabil. Fiind oprit, şoferul suspectat, împreună cu pasagerii lui, au început să se certe cu oamenii lege care le-au cerut actele pentru verificare.

Apelul la poliţie despre şoferul beat a fost făcut ieri după amiază. Automobilul a fost identificat repede şi oprit la intersecţia a două străzi. La volan se afla un bărbat de 43 de ani, din satul Ţambula, raionul Sîngerei. Când inspectorii de patrulare i-au cerut actele a început conflictul. În maşină se aflau cinci persoane ameţite de alcool şi puse pe scandal.

La încăierare a participat şi o femeia, iubita şoferului. Ea a încercat să intre forţat în maşina poliţiei.

Pentru a calma spiritele, echipajul de patrulare a solicitat intervenţia trupelor speciale. Scandalagii au fost reţinuţi şi duşi la Inspectorat. Şoferul riscă dosar penal pentru refuzul de a fi testat alcoolscopic, dar şi pentru ultraj. Maşina în care se aflau scandalagii a fost dusă într-o parcare specială din municipiul Bălţi.
Similare
RECOMANDĂRI