Rusia continuă să acuze Occidentul de implicare în alegerile din Republica Moldova
Sursa foto:noi.md Vizualizari:

Rusia continuă să acuze Occidentul de implicare în alegerile din Republica Moldova

Moscova îşi continuă acuzaţiile la adresa Occidentului privind implicarea în scrutinul prezidenţial din 1 noiembrie. Reprezentantul Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova acuză Germania de implicare în alegeri.

Drept temei a servit declaraţia ministrului german al Apărării, Annegret Kramp-Karrenbauer, în sprijinul candidatului la alegerile prezidenţiale din Moldova, Maia Sandu.

„Vreau să comentez declaraţiile preşedintelui Uniunii Creştin-Democrate, ministrul apărării al Republicii Federale Germania cu privire la viitoarele alegeri prezidenţiale din R. Moldova. Pe 12 octombrie, pe contul Twitter al UCD a fost postat un mesaj video de la preşedinte Uniunii, ministrul apărării, înainte de alegerile din Moldova. Astfel, un membru al guvernului RFG şi-a exprimat fără echivoc sprijinul pentru candidatura Maiei Sandu. Considerăm că aceste apeluri ale unui reprezentant oficial de rang înalt al Germaniei sunt o intervenţie directă în afacerile interne ale Moldovei ", a spus Zaharova citată de ria.ru.

Amintim că anterior şeful spionajului rus a acuzat SUA că pregăteşte o revoluţie colorată la Chişinău după alegerile din 1 noiembrie.
Similare
RECOMANDĂRI