Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

RTEC a procurat 1.400 de uniforme noi pentru taxatorii şi şoferii de troleibuze

Regia Transport Electric Chişinău investeşte în imaginea anagajatilor săi. Pentru taxatori şi şoferii de troleibuze au fost cumpărate 1.400 de uniforme noi, în valoare de 190 de mii de lei. Chiar de astăzi toţi angajaţii regiei ar fi trebuit să poarte noile haine, dar se pare că va mai dura până când toţi vor fi echipaţi conform noii imagini a întreprinderii municipale.

 
Taxatorii au primit tricouri albastre, cu logo-ul RTEC, şi genţi speciale pentru bani. Ei spun că, în acest fel, le e mai uşor să lucreze.
 
„În acestea este aer mai mult, avem gentuţa unde punem banii, dar în acelea vechi era foarte greu. Puneai banii aşa, putea să ţi-i ia cineva”, spune un taxator.
 
„Sigur e mai comod în ele, e un design mai plăcut şi în al doilea rând vestimentaţia de vară tre să fie mai scurtă, adică ce ţine de echipamentul taxatorului. Faţă de uniformele vechi e foarte bine”

„Include şi gentuţa, adică geanta pentru punerea biletelor şi banilor”.
 
Chiar dacă anunţul despre noile uniforme a fost făcut de dimineaţă pe pagina de Facebook a Regiei Transport Electric Chişinău, nu toţi lucrătorii întreprinderii au apucat să se echipeze.
 
„La noi încă nu au dat nimic”

„Am auzit vorba, dar până când tac”.

„Ar trebuie să fie, să se cunoască că e taxator, şofer, dar aşa fiecare se îmbracă cum poate”, spun alţi taxatori.
 
Călătorii au păreri împărţite cu privire la această schimbare.
 
„Părere pozitivă, din cauză că e bine că ne dezvoltăm în mai multe direcţii, eu sunt de acord ca şi la măturători de străzi, sau alte profesii care nu sunt pe deplin apreciate să fie dezvoltate”.
 
„Cămaşă albă e de dorit, şi şoferul, şi taxatorul”.

„Ar fi frumos, să fie frezaţi, cămaşă albă, paltaloni oricare”.
 
Reamintim că de la începutul lunii iulie, Regia Transport Electric Chişinău a pus în circulaţie şi un nou model de tichete pentru călătoria cu troleibuzul, care este mai greu de falsificat.
Similare
RECOMANDĂRI