Rezultatele parteneriatului cu Banca Mondială, discutate la SA „Termoelectrica”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Rezultatele parteneriatului cu Banca Mondială, discutate la SA „Termoelectrica”

Progresele înregistrate de SA „Termoelectrica” în cadrul Proiectului Îmbunătăţirea Eficienţei Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică au fost evaluate pozitiv de către o echipă de experţi ai Băncii Mondiale, transmite IPN.

Delegaţia a fost formată din managerul de ţară pentru Republica Moldova, Anna Akhalkatsi, coordonatorul program de ţară pentru Belarus, Moldova şi Ucraina, Anthony Gaeta, managerul pentru dezvoltare eficientă, Europa şi Asia Centrală, Sugharshan Canagarajah, şi şeful Proiectului Îmbunătăţirea Eficientei SACET, Sandu Ghidirim.

În cadrul discuţiilor, directorul general al „Termoelectrica”, Veaceslav Eni, a menţionat că susţinerea Băncii Mondiale a fost una definitorie în momentul reorganizării întreprinderii. Şi acest fapt a contribuit semnificativ la dezvoltarea sistemului şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor livrate de întreprindere.

La rândul lor, experţii Băncii Mondiale şi-au exprimat disponibilitatea de a susţine şi în continuare procesul de modernizare a infrastructurii întreprinderii. „Suntem norocoşi să lucrăm cu astfel de instituţii ca „Termoelectrica”. Este într-adevăr este un proiect de succes despre care se merită de vorbit, pentru că a avut un impact important atât pentru oameni, care într-un final beneficiază de servicii mult mai durabile, cât şi pentru activitatea eficientă a companiei”, a menţionat managerul de ţară pentru Moldova, Anna Akhalkatsi, citată într-un comunicat de presă al „Termoelectrica”.

Proiectul „Îmbunătăţirea Eficienţei SACET” este realizat cu susţinerea Băncii Mondiale pentru îmbunătăţirea calităţii şi siguranţei serviciilor de termoficare furnizate de „Termoelectrica”. Acesta cuprinde un şir de lucrări precum reabilitarea reţelelor termice, a principalelor staţii de pompare, instalarea PTI-urilor, modernizarea sursei de producere şi altele.

Similare
RECOMANDĂRI