Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Reprezentanţii Mişcării Politice "UNIREA" a protestat astăzi în faţa Parlamentului

Reprezentanţii Mişcării Politice "UNIREA" a protestat astăzi în faţa Parlamentului de la Chişinău. Oamenii sunt nemulţumiţi de ultimele evenimente care s-au petrecut în politica din Republica Moldova şi spun că s-au depăşit limitele democraţiei.

„Se vorbeşte de luni de zile despre cumpărarea deputaţilor, iată avem un caz, de ce procuratura nu face audiere, de ce procuratura nu face lumină, cine cui şi cât a dat. După care cine pe cine a răpit, unde l-au dus, l-au adus astăzi înapoi fără să stea în autoizolare, participă la şedinţa Parlamentului ca să la aistăm la măsuri împinse de guven şi respectiv ridicări de imunităţi şi arestări de alţi deputaţi. Război între grupări criminale”,a spus DORIN CHIRTOACĂ, preşedintele Partidului Liberal.

Protestatarii susţin că deputatul PSRM, Ştefan Gaţcan, ar fi trebuit să stea astăzi în autoizolare, nu în plenul Parlamentului.

„Nu poţi să sfidezi legea, Constituţia, iar oamenii care vin de peste hotare trebuie să stea 14 zile în carantină. Pe Gaţcan l-o adus aseara, l-au spălat, l-au cheptănat şi l-au adus la tribuna Parlamentului. Locul lor este la penitenciarul nr 13 alături de alţi bandiţi”, a spus VASILE COSTIUC, preşedintele Partidului Democraţia Acasă.

Reprezentanţii mişcării politice Unirea spun că situaţia politică se degradează pe zi ce trece, iar unica soluţie pentru ieşirea din criză este Unirea cu România.

„Noi trebuie să spunem stop acestor traseisme politice. Noi trebuie să spunem stop acestor clanuri oligarhice şi partide banditeşti. Ei nu reprezintă şi n-au reprezentat niciodată interesele RM. Pe ei nui interesează coronavirusul sau pensiile şi salariile, pe ei îi interesează strict reglările de conturi. MUSCA Până mai ieri erau prieteni la cataramă, împărţeau banii şi sacoşele în birourile de lux, iar astăzi sunt duşmani”, a spus VLAD BILEŢCHI, preşedintele Asociaţiei "UNIREA ODIP".
Similare
RECOMANDĂRI