Regina Apostolova, plasată sub control judiciar
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

 Regina Apostolova, plasată sub control judiciar

Deputata Reghina Apostolova a fost plasată sub control judiciar pentru 30 de zile. Hotărârea a fost pronunţată, astăzi, 19 septembrie, de către Judecătoria Chişinău, sediul Ciocana. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către Cătalina Bogonos, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Anticorupţie.

Parlamentara nu a fost prezentă la şedinţă. În faţa instanţei a fost organizată o manifestaţie în susţinerea Reghinei Apostolova.

Pavel Verejanu, candidatul Partidului Şor la funcţia de primar al municipiului Orhei, a declarat că nu există motive ca Reghina Apostolova şi nici Marina Tauber să fie reţinute. Potrivit lui, Reghina Apostolova se simte foarte rău şi este încă la spital. Verejanu a mai spus că cei de la guvernare au demonstrat ce pot face în perioada anilor 2009-2019, iar Partidul Şor, „care este un suflu nou pentru Moldova”, a reuşit într-un timp restrâns să facă lucruri concrete. În opinia sa, guvernanţii trebuie taxaţi la alegeri.

Oamenii au scandat: „Libertate!”, „Justiţie!”, „Libertate Reghinei Apostolova!”, „Reghina, noi suntem cu tine!” etc.

Parlamentarei Reghina Apostolova i-a fost retrasă imunitatea la începutul acestei săptămâni. În aceeaşi zi, şi colega sa de fracţiune Marina Tauber a rămas fără imunitate. Potrivit procurorilor, există probe concludente privind implicarea deputatelor în frauda bancară.

Pentru Marina Tauber instanţa a dictat arest la domiciliu.

Similare
RECOMANDĂRI