Reacţia premierului Pavel Filip la demisia lui Alexandru Tănase: A fost un mod de a răspunde la aceste atacuri de denigrare împotriva sa
Sursa foto:radiochisinau.md Vizualizari:

Reacţia premierului Pavel Filip la demisia lui Alexandru Tănase: A fost un mod de a răspunde la aceste atacuri de denigrare împotriva sa

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a deschis şedinţa de astăzi a Cabinetului de Miniştri cu un comentariu la demisia ministrului Justiţiei, Alexandru Tănase.

„Personal regret mult acest lucru. Este un profesionist şi în perioada scurtă în care am avut-o împreună, am constatat că poate face multe pentru reforma acestui guvern. A fost un mod de a răspunde la aceste atacuri de denigrare împotriva sa şi un mod să protejeze guvernul de aceste atacuri", a menţionat Pavel Filip.

Premierul a subliniat că reformele demarate de Alexandru Tănase vor continua.

Eu ţin foarte mult să-i mulţumesc pentru activitate. Ziceam că în această perioadă scurtă cât am muncit împreună să reuşit să facem foarte multe, s-a elaborat şi o mică reformă a justiţiei, care oricum va fi pusă în aplicare. De aceea, vreau să  mulţumesc pentru activitate şi sunt sigur că va avea succes pe tărâmul care-l stăpâneşte foarte bine, tot ceea ce ţine de dimensiunea justiţiei. Desigur a avut şi suportul politic a PDM, mai multe informaţii vor fi date şi mâine după şedinţa săptămânală a partidului”, a adăugat Filip.

Amintim că Alexandru Tănase şi-a anunţat demisia duminică 11 martie, după ce vineri un post de televiziune a publicat o pretinsă convorbire telefonică între el şi Veaceslav Platon, condamnat pentru spălare de bani şi furt în proporţii deosebit de mari de la BEM.
Similare