Reacţia lui Litvinenco la moţiunea simplă iniţiată de Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor
Sursa foto:stiri.md Vizualizari:

Reacţia lui Litvinenco la moţiunea simplă iniţiată de Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor

Ministrul Justiţiei, Sergiu Litvinenco, a venit cu o reacţie privind moţiunea simplă înaintată împotriva activităţii sale de către deputaţii Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor.

„Văd că socialişti şi comunişti au înaintat împotriva mea moţiune simplă la Parlament. Ce să zic? Evident că, deoarece este un instrument constituţional, îi voi da curs aşa cum prevede legea. Pe fond – voi vedea ce mi se impută şi voi răspunde punctual la totul. Dar dincolo de toate, precum am mai spus, drumul spre o justiţie dreaptă şi o luptă veritabilă împotriva corupţiei nu va fi uşor. Tare mulţi au fost, sunt şi vor fi împotrivă. Pentru că au ce pierde. Dar pe mine nu mă interesează ce vor pierde politicienii alungaţi de la guvernare pentru că şi-au bătut joc de ţară decenii întregi. Pe mine mă interesează ceea ce-şi doresc majoritatea cetăţenilor acestei ţări. Şi anume un stat puternic, cu instituţii funcţionale, unde cei care fură de la oameni să fie deferiţi justiţiei. Şi voi face anume ceea ce-şi doresc cetăţenii. Punct!”, a spus ministrul Justiţiei.

Amintim că, în cadrul şedinţei de astăzi a Parlamentului, Blocul Comuniştilor şi Socialiştilor a anunţat că iniţiază o moţiune simplă împotriva activităţii ministrului Justiţiei.
Similare
RECOMANDĂRI