Reacţia lui Dorin Chirtoacă în urma numirii noilor viceprimari Silvia Radu şi Ruslan Codreanu
Sursa foto:Sputnik Moldova Vizualizari:

Reacţia lui Dorin Chirtoacă în urma numirii noilor viceprimari Silvia Radu şi Ruslan Codreanu

"Primăria nu are legitimate la ora actuală, iar numirile în funcţie, rocadele, instalarea în birouri sunt ilegale şi nule". Astfel comentează primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă, noile numiri ale viceprimarilor Silvia Radu şi Ruslan Codreanu.

Dorin Chirtoacă se arată indignat şi de faptul că i-a fost ocupat biroul, iar lucrurile personale au fost depozitate în cutii. "În Primărie erau destule birouri libere de viceprimar, trei birouri din totalul de patru. Chiar de ar fi intrat în acelea, oricum mai rămânea unul liber, pe lângă cel al subsemnatului", se arată într-o postare pe o reţea de socializare.

Cu referire la Nistor Grozavu, Chirtoacă a menţionat că un viceprimar "fiind interimar la propria funcţie, deţinând în mod ilegal şi interimatul funcţiei de primar, nu putea propune alţi viceprimari. Este o dublă ilegalitate. Are mandatul expirat încă din anul 2011, nefiind confirmat de CMC, astfel neputând asigura de drept interimatul funcţiei de primar. Nu exista interimat la interimat."

TVR MOLDOVA aminteşte că ieri Silvia Radu a preluat de la Nistor Grozavu funcţia de primar interimar al Chişinăului, iar consilierul municipal PPEM Ruslan Codreanu a fost numit în calitate de viceprimar al municipiului Chişinău.

Similare