Răfuială între membrii a două grupări. Şase suspecţi au fost reţinuţi
Vizualizari:

Răfuială între membrii a două grupări. Şase suspecţi au fost reţinuţi

Şase membri ai unei grupări infracţionale au fost reţinuţi, fiind suspectaţi pentru că au atentat la viaţa şi sănătatea unui bărbat. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţie s-a stabilit că motivul răfuielii ar fi o pretinsă datorie financiară pe care victima până în prezent nu a achitat-o. Cei şase membri ai grupării criminale au vârste cuprinse între 25 şi 50 ani, locuitori ai mun. Chişinău şi ai raioanelor Orhei şi Rezina, fiind anterior condamnaţi pentru comiterea infracţiunilor grave şi deosebit de grave.

Astfel, membrii grupării, aflându-se în mun. Orhei, sub pretextul reglărilor de conturi faţă de victimă, care la rândul său este membrul altei grupări criminale, anterior condamnată pentru infracţiuni similare, intenţionat i-au aplicat multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, iar ulterior l-au lovit cu o bâtă din lemn, provocându-i leziuni corporale periculoase pentru viaţa şi sănătatea acestuia.
 
Cinci suspecţi au fost arestaţi pentru 30 de zile, iar în privinţa unuia este aplicată măsura obligatorie de nepărăsire a localităţii, măsurile aplicate au fost decise de către Judecătoria Ciocana.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi de săvârşirea infracţiunilor incriminate, persoanele bănuite riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5  la 7 ani.
 
Poliţia continuă investigaţiile pentru stabilirea tututor persoanelor implicate şi atragerea acestora la răspundere conform legislaţiei.

Similare
RECOMANDĂRI