Radiodifuzori şi distribuitori de servicii sancţionaţi de Consiliul Coordonator al Audiovizualului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Radiodifuzori şi distribuitori de servicii sancţionaţi de Consiliul Coordonator al Audiovizualului

Mai mulţi distribuitori de servicii şi radiodifuzori nu au depus notificări în termenul solicitat şi au fost amendaţi de Consiliul Coordonator al Audiovizualului cu 5000 de lei fiecare. Cerinţele se referă la intrarea în vigoare a noilor prevederi ale Codului Audiovizualului, care nu permit transmiterea de programe cu conţinut informativ, informativ-analitic, militar şi politic din anumite state.

CCA s-a întrunit astăzi în şedinţă publică şi a examinat concepţiile generale ale serviciilor de programe a 51 de posturi de televiziune din 60 şi 53 de posturi de radio din 55.

Potrivit unui comunicat al CCA, au fost constatate mai multe abateri. Astfel, 20 de posturi de radio şi 15 posturi de televiziune vor prezenta, suplimentar, până la 15 februarie 2018, concepţiile generale ale serviciilor de programe:

CCA a aprobat concepţiile generale pentru 32 de posturi de radio şi 36 de posturi de televiziune aflate sub jurisdicţia Republicii Moldova, iar 2 posturi de radio şi 9 posturi de televiziune nu au prezentat concepţiile generale ale serviciilor de programe. Şapte distribuitori de servicii nu au depus notificări în termenul solicitat.

Radiodifuzorii şi distribuitorii de servicii care nu au prezentat în termen concepţiile generale ale serviciilor de programe au fost sancţionaţi cu amendă de 5000 de lei.

Similare
RECOMANDĂRI