Programul DOR: Perioada de înregistrare a fost deschisă
Sursa foto:cancelaria.gov.md Vizualizari:

Programul DOR: Perioada de înregistrare a fost deschisă

Biroul relaţii cu diaspora din cadrul Cancelariei de Stat, declară deschisă perioada de înregistrare la cea de-a IX-a ediţie a Programului guvernamental *Diasporă*Origini*Reveniri 2021 (Programul DOR).

Programul DOR se va desfăşura în perioada 08 - 17 august 2021 având drept scop consolidarea legăturilor emoţionale, culturale şi de identitate ale copiilor şi tinerilor din diasporă cu ţara de origine Republica Moldova.

Pentru a participa la Programul DOR, solicitanţii urmează să întrunească următoarele criterii de eligibilitate: abilităţi de comunicare în limba română; creativitate, deschidere, artistism.

Doritorii/solicitanţii se vor înregistra prezentând un video motivaţional cu genericul   „Vreau să fac parte din familia DOR!”. Filmuleţul video cu o durată de maxim 2 minute va fi expediat electronic la adresa de email: [email protected]  

Participarea la programul DOR este gratuită, cheltuielile fiind acoperite din bugetul de stat.

În condiţiile situaţiei pandemice globale evenimentul din anul 2021 se va realiza în regim online, utilizând platformele de comunicare Zoom şi Facebook.

Înscrierea la programul DOR se va efectua în perioada 03 martie - 30 aprilie 2021. Copiii şi tinerii din diasporă, la fel ca şi cei din Republica Moldova, care întrunesc condiţiile de participare,  vor completa formularul de înregistrare on-line pe pagina web a programului: www.dor.md, rubrica APLICĂ AICI!

Dosarele depuse vor fi evaluate prin prisma criteriilor de eligibilitate, iar rezultatele vor fi anunţate pe data de 31 mai 2021.

Date de contact: 022 250-494, 022 250-524, e-mail: [email protected]

Similare
RECOMANDĂRI