Procesul penal în privinţa preotului Ghenadie Văluţa a fost clasat
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Procesul penal în privinţa preotului Ghenadie Văluţa a fost clasat

Procuratura a refuzat pornirea unui dosar penal cu clasarea procesului penal în cazul preotului Ghenadie Valuţa, care a legat un câine de maşina sa şi l-a târât mai mulţi kilometri.

anunţul a fost făcut de însuşi Ghenadie Valuţa, pe pagina sa de Facebook: „Nu vreau iarasi sa ating rana sau sa ma justific, ci sa spun - ruşine autorilor istieriei paranoice si dezinformatorilor pe care i-am reclamat deja la politie... Asta arata cit de rea e lumea astazi. Scopul a fost sa ponegreasca biserica si sa ma dezarmeze ca forta anti-homosexuala”, a scris preotul.

Amintim că Ghenadie Valuţa din Anenii Noi a fost văzut de câţiva oameni în timp ce târâia un câine, pe care l-a legat de maşină. Martorii, care nu au rămas indiferenţi, s-au oprit şi i-au cerut explicaţii preotului. Acesta şi-a justificat gestul prin faptul că animalul ar fi fost agresiv, iar el a vrut să-l ducă într-un loc sigur, fără să-şi murdărească maşina. Preotul Văluţă susţine că a condus cu viteză redusă.

Pentru această faptă, preotul s-a ales cu o amendă de 1200 de lei, pentru „metoda necorespunzătoare de transportare a animalului”. 
Similare
RECOMANDĂRI