Primăria solicită opinia chişinăuienilor: Este nevoie sau nu de gherete cu îngheţată şi băuturi răcoritoare în parcuri?
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Primăria solicită opinia chişinăuienilor: Este nevoie sau nu de gherete cu îngheţată şi băuturi răcoritoare în parcuri?

Primăria municipiului Chişinău solicită părerea locuitorilor capitalei cu privire la permiterea sau nu a comerţului ambulant în sezonul estival.

Primarul Ruslan Codreanu spune că deşi s-au solicitat 140 de unităţi de comercializare, autorităţile au ajuns la o cifră de 40, cărora le-ar putea fi permisă activitatea. 

„Cineva consideră că nu trebuie să avem gherete în parcuri în sezonul estival, altcineva le solicită pentru a procura produse răcoritoare.

Îmi doresc ca în acest an să nu avem alei pline de gherete de toate culorile şi cu aspect estetic urât. Motiv din care am solicitat pretorilor să prezinte propunerile de amplasare în parcuri. De la 140 de unităţi comerciale propuse, am ajuns la 40.

Punctele comerciale vor activa din 1 iunie până la 30 octombrie şi vor putea comercializa doar băuturi răcoritoare, îngheţată şi băuturi fierbinţi”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook. 

Opinii referitor la necesitatea acestor puncte de comercializare  şi locaţia aleasă de autorităţi puteţi trimite pe pagina de Facebook a primarului sau pe adresa de email [email protected] cu precizarea “sondaj gherete în parcuri”.

Luni la şedinţa operativă se va face o totalizare a tuturor opiniilor acumulate. 
 

Notă: cu triunghi sunt marcate locaţiile unde va activa o singură gheretă, iar cu pătrat cele unde vor fi amplasate maximum 3 gherete.

Similare
RECOMANDĂRI