Primăria şi Consiliul raional Leova, în carantină
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Primăria şi Consiliul raional Leova, în carantină

Primăria oraşului Leova şi Consiliul raional intră de azi, 15 iulie, în carantină după ce a fost confirmat un caz de infectare cu COVID-19.

"În urma stabilirii statutului de contacţi a mai multor angajaţi a Primăriei Leova cu persoane la care a fost depistată infecţia COVID-19, precum şi în urma confirmării unui caz de infectare a unui angajat a instituţiei şi semnalarea simptomelor caracteristice virusului la alţi câţiva colegi, începând cu data de 15 iulie, Primăria Leova, conducerea raionului Leova şi Aparatul preşedintelui raionului intră în carantină, pe o perioadă nedeterminată", se spune într-un comunicat publicat pe site-ul instituţiilor.

Totodată, se suspendă toate serviciile oferite populaţiei de către aparatul Primăriei, inclusiv cele care vizează eliberarea certificatelor şi adeverinţelor.

"Instituţiile şi întreprinderile subordonate Primăriei Leova, îşi vor continua activitatea în regim normal. Entităţile publice din subordinea Consiliului raional Leova îşi continua activitatea în regim normal, conform programului de lucru cu cetăţenii", se mai anunţă în comunicat.
Similare
RECOMANDĂRI