Comercianţii stradali din sectorul Buiucani, sancţionaţi. Pretura anunţă acţiuni zilnice
Sursa foto:Pretura sectorului Buiucani/Facebook Vizualizari:

Comercianţii stradali din sectorul Buiucani, sancţionaţi. Pretura anunţă acţiuni zilnice

Pretura sectorului Buiucani anunţă despre intenisficarea acţiunilor de combatere a comerţului stradal neautorizat.

Pe parcursul zilei de astăzi, agenţii constatatori din cadrul Preturii au întocmit procese-verbale contravenţionale în privinţa comercianţilor stradali de pe str. Calea Ieşilor, care vindeau ilegal mărfuri industriale sau fructe şi legume. În privinţa vânzătorilor ambulanţi vor fi aplicate amenzi în mărime de la 1500 până la 3000 lei.

Pretura anunţă că astfel de acţiuni vor fi organizate zilnic, de comun cu Inspectoratul de Poliţie a sectorului Buiucani. Se va interveni în mod prioritar pe străzile centrale ale sectorului sau în locurile publice problematice, precum intersecţia străzilor Ion Creangă – Calea Ieşilor, zona din preajma pieţei din str. Ion Creangă şi intersecţia străzilor Liviu Deleanu – Alba Iulia, în zona Pieţei "Delfin".

În context, având în vedere perioada sărbătorilor de iarnă, Pretura sectorului Buiucani recomandă cetăţenilor să achiziţioneze alimente şi produse numai din locurile amenajate în acest scop şi de la comercianţii autorizaţi. Persoanele care cumpără alimente din alte locuri decât cele stabilite de autoritatea publică locală trebuie să fie conştient că îşi expune sănătatea unui risc major, dar şi că perpetuează practici ilegale

Similare
RECOMANDĂRI