Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Preţul unei cărţi electronice în Republica Moldova porneşte de la 1000 de lei

Manualele electronice sunt o soluţie pentru cei care au obosit să care ghiozdane grele. Cărţile online încep să le înlocuiască, treptat, pe cele tipărite. Cărţile digitale pot fi citite fie de pe laptop, de pe E-Reader, unde pot fi şi subliniate anumite pasaje, fără a provoca indoirea paginilor. Astfel, însemnările elevilor pot fi şterse oricând, spre deosebire de manualele  tradiţionale.

Manualele electronice reprezintă o alternativă în sistemul de învăţământ din Republica Moldova. Sunt o resursă educaţională modernă pe care mulţi profesori o apreciază.

Valeria este elevă în clasa a XII-a şi recunoaşte că ideea de a studia din manualele digitale este una demnă de luat în calcul. Cartile în format electronic sunt o alternativă viabilă, întrucât pot fi folosite şi la scoala, şi acasă. Unde mai pui că, astfel, ghiozdanul elevilor va cantari mai putin.

Unul dintre avantajele manualelor electronice este că dispun de un motor de căutare. Astfel, elevii pot gasi rapid orice cuvânt sau citat din carte, făra a fi nevoiţi să rasfoiasca tot manualul. Mai mult decat atat, vor putea utiliza functia zoom pentru a mari textul.

Preţul unei cărţi electronice în Republica Moldova porneşte de la 1000 de lei.
Similare
RECOMANDĂRI