Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Preşedintele Igor Dodon s-a răzgândit şi nu o mai decorează pe Viorica Dumbrăveanu cu ordinul "Gloria Muncii"

După ce a fost criticat în spaţiul public, preşedintele Igor Dodon s-a răzgândit şi nu o mai decorează pe Viorica Dumbrăveanu cu ordinul "Gloria Muncii". Şeful statului a declarat că a fost doar …"o idee".

IGOR DODON, preşedintele Republicii Moldova: "La această etapă au fost decoraţi peste 400 de lucrători medicali din toate raioanele republicii. Decorarea doamnei ministre a fost o idee. Vedem. Poate o să o decorăm mai târziu. Mai are mult de muncă".

De cealaltă parte, ministrul Sănătăţii a declarat că a aflat din presă despre intenţia preşedintelui.  

VIORICA DUMBRĂVEANU, ministrul Sănătăţii: "Am citit pe reţele de socializare că deja mi-a fost înmânată această disticţie. Vreau să vă asigur că am aflat despre această discţie de la mijloacele de informare în masă. Nu am ştiut despre această disticţie. Cea mai mare distincţie pentru ministrul Sănătăţii va reprezanta respectarea întocmai a cetăţenilor care vin din partea medicilor". 

Săptămâna trecută, Parlamentul a dezbătut o moţiune simplă a opoziţiei împotriva ministrului Sănătăţii, criticat pentru felul în care gestionează pandemia. Igor Dodon a anunţat apoi că ministrul Viorica Dumbrăveanu va fi decorat cu distincţia de stat "Gloria Muncii", pentru prestaţia sa în lupta cu noul coronavirus. 
Similare
RECOMANDĂRI