Preşedintele ales Maia Sandu a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA
Sursa foto:PAS Vizualizari:

Preşedintele ales Maia Sandu a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA

Preşedintele ales Maia Sandu a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova Dereck Hogan, la care au discutat despre situaţia actuală din Republica Moldova.

Maia Sandu i-a mulţumit domnului Hogan pentru susţinerea fermă acordată ţării noastre şi cetăţenilor noştri de-a lungul timpului.

„Ajutorul constant al SUA pentru Republica Moldova înseamnă foarte mult pentru moldoveni, care simt că au un partener de nădejde în calea lor pentru construirea unui stat de drept, ridicarea nivelului de trai şi respectarea drepturilor omului.”

Maia Sandu a menţionat că cetăţenii Republicii Moldova sunt puternic afectaţi de criza economică şi sanitară şi că depăşirea acestor crize este o prioritate imediată. „Vom trece cu bine peste această perioadă grea şi vom reuşi să ajutăm antreprenorii, agricultorii şi familiile nevoiaşe, să creştem capacitatea spitalelor şi să susţinem medicii, inclusiv prin cooperarea cu SUA.”

Preşedintele ales Maia Sandu a vorbit, de asemenea, despre necesitatea de a începe o etapă nouă în politica externă a Republicii Moldova, o politică externă dusă în interesul cetăţenilor.
Similare
RECOMANDĂRI