Preşedintele ales al R. Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu liderul PDM, Pavel Filip. Despre ce au discutat
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Preşedintele ales al R. Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu liderul PDM, Pavel Filip. Despre ce au discutat

Preşedintele ales al R. Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu liderul PDM, Pavel Filip. Potrivit unui comunicat de presă al PDM,  în cadrul întrevederii s-a discutat momentul politic actual şi eventuale scenarii post-electorale. Totodată, s-a discutat crearea unui grup de lucru pe platformă parlamentară care să vină cu soluţii urgente pentru criza provocată de COVID-19.

Pavel Filip a asigurat-o pe lidera PAS că PDM rămâne un partener de încredere pe care se poate conta în edificarea unui stat modern şi european şi în toate proiectele şi reformele care vor aduce beneficii cetăţenilor şi vor accelera parcursul european al R. Moldova.

Preşedintele PDM şi-a exprimat regretul cu privire la evoluţiile negative în lupta împotriva COVID-19 şi gestionarea proastă a pandemiei în R. Moldova. Democraţii consideră că în condiţiile în care numărul de cazuri noi creşte zilnic, locuri în spitale nu mai sunt, lucrătorii medicali nu mai fac faţă valului mare de infectări, este nevoie de măsuri imediate şi urgente în soluţionarea acestei crize. În acest sens, s-a discutat crearea, pe platformă parlamentară, a unui grup de lucru care să identifice soluţii urgente pentru criza provocată de COVID-19.

Pavel Filip şi Maia Sandu au discutat şi despre situaţia din Parlament. Liderul PDM a menţionat că Partidul Democrat va susţine şi în continuare eforturile preşedintelui ales de curăţare a clasei politice.
Similare
RECOMANDĂRI