Preotul Ghenadie Valuţa a reclamat la poliţie doi jurnalişti, pentru defăimare pe reţelele de socializare
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Preotul Ghenadie Valuţa a reclamat la poliţie doi jurnalişti, pentru defăimare pe reţelele de socializare

Preotul Ghenadie Valuţa ar fi reclamat la poliţie doi jurnalişti, pentru defăimare. Este vorba despre Dorin Scobioală şi Natalia Morari.

Despre acest lucru a informat Dorin Scobioală pe pagina sa de Facebook:

„Am fost sunat de la Inspectoratul de Poliţie Anenii Noi. Anchetatoarea Svetlana m-a anunţat că Ghenadie Valuţa a depus plângere contra mea şi a Nataliei Morari pentru defăimare pe reţelele de socializare. Urmează să ne prezentăm, ambii, la poliţia din Anenii Noi pentru a fi audiaţi”, a scris jurnalistul. 

„După ce a legat un câine de maşină cu un lanţ metalic şi l-a târâit pe jos, diaconul Ghenadie Valuţa a depus o plângere la poliţie împotriva mea şi a lui Dorin Scobioală Cică, l-am defăimat! Ei hai, să vedem”, a scris şi jurnalista Natalia Morari. 

Amintim că Ghenadie Valuţa din Anenii Noi a stârnit un val de reacţii după ce  pe internet au apărut imagini cu preotul care târâia un câine, legat de maşină. Martorii, care nu au rămas indiferenţi, s-au oprit şi i-au cerut explicaţii preotului, filmând incidentul. Acesta şi-a justificat gestul prin faptul că animalul ar fi fost agresiv, iar el a vrut să-l ducă într-un loc sigur, fără să-şi murdărească maşina. Preotul Văluţă susţine că a condus cu viteză redusă.

Pentru această faptă, preotul s-a ales cu o amendă de 1200 de lei, pentru „metoda necorespunzătoare de transportare a animalului”. 

Similare
RECOMANDĂRI