Premierul Ion Chicu nu renunţă: Mâine la 10.00 voi fi din nou în Parlament
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Premierul Ion Chicu nu renunţă: Mâine la 10.00 voi fi din nou în Parlament

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu nu renunţă la asumarea răspunderii de către guvern în faţa Parlamentului pe pachetul de legi sociale şi rectificarea bugetară.

„Oamenii aşteaptă suport din partea statului. Proiectele de legi pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea prevăd acest suport. Proiectele stau de-o săptămână în Parlament. Mâine la 10.00 voi fi din nou în Parlament”, a scris Ion Chicu pe pagina sa de Facebook.

În acelaşi timp, premierul nu a uitat să se adreseze din nou către ex-premierul Maia Sandu.

„Îi propun Maiei Sandu să spună concret, care prevederi din aceste proiecte nu sunt acceptabile pentru PAS. Dacă asemenea nu există, propun Maiei Sandu să nu să se opună aprobării proiectelor. Dacă PAS are propuneri realiste pentru o nouă rectificare de buget (după ce proiectele cu caracter urgent asumate de guvern vor intra în vigoare), sunt gata să le discutăm şi să venim cu o rectificare adiţională. Contez pe responsabilitarea Maiei Sandu”, a mai adăugat Chicu.

Anterioa premierul a acuzat-o pe Maia Sandu că blochează finanţarea externă a Republicii Moldova.

La rândul său liderul PAS i-a cerut lui Ion Chicu să-şi dea demisia deoarece a dus în criză Republica Moldova şi a gestionat defectuos criza COVID-19.
Similare
RECOMANDĂRI