Premierul Ion Chicu: „Guvernul mizează în continuare pe o colaborare eficientă cu BERD”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Premierul Ion Chicu: „Guvernul mizează în continuare pe o colaborare eficientă cu BERD”

Premierul Ion Chicu a confirmat că Guvernul pe care îl conduce rămâne angajat în realizarea agendei de reforme, care constituie şi o precondiţie pentru acordarea asistenţei financiare din partea UE pentru Republica Moldova. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei întrevederi cu Octavian Costas, director asociat în cadrul Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).

Potrivit Direcţiei comunicare şi protocol a Guvernului, prim-ministrul a mulţumit pentru suportul acordat de BERD, inclusiv pentru proiectele de succes implementate în Republica Moldova de-a cursul anilor şi a declarat că Executivul mizează în continuare pe o colaborare reciproc avantajoasă cu BERD.

Părţile au făcut un schimb de opinii privind mai multe subiecte de interes comun, în cadrul căreia reprezentantul BERD a reiterat că instituţia va susţine şi în viitor eforturile ţării noastre de a dezvolta economia Republicii Moldova şi a dat asigurări că instituţia financiară va finanţa toate proiectele în acest scop.

Similare
RECOMANDĂRI