Premier Energy îndeamnă consumatorii să achite cât pot pentru ca întreprinderea să nu aibă probleme de lichiditate
Vizualizari:

Premier Energy îndeamnă consumatorii să achite cât pot pentru ca întreprinderea să nu aibă probleme de lichiditate

ÎCS „Premier Energy” SRL îşi îndeamnă clienţii să achite cât pot şi de la distanţă facturile pentru energia electrică. Compania a publicat un comunicat de presă în care menţionează că pentru cei care nu pot utiliza platformele online de achitare, va prelungi perioada de plată fără a-i deconecta de la reţea.

Totodată, compania informează că o eventuală întârziere de durată a plăţilor poate conduce la probleme serioase de lichiditate în sectorul energetic. 

„Lipsa de lichiditate, în cazul în care va deveni de durată, va afecta întreg lanţul de furnizare a energiei electrice şi, prin urmare, poate pune în pericol continuitatea livrării acestui serviciu strategic pentru populaţie şi pentru economia ţării.
 
Precizăm că din fiecare 100 de lei, pe care consumatorii îi achită în factură, aproape 60 de lei sunt direcţionaţi spre plata energiei achiziţionată de la furnizorul Energocom, care, la rândul său, trebuie să o achite către Termoelectrica, Centrala de generare de la Cuciurgan şi pentru energia importată din Ucraina. Dacă fiecare dintre noi va depune un efort, în măsura în care ne corespunde să o facem, şi vom evita acumularea datoriilor, vom reuşi împreună să asigurăm furnizarea continuă a energiei electrice, în beneficiul tuturor”, se spune în comunicatul companiei.
 
Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm de dedicaţia noastră pentru a vă presta un serviciu fiabil şi calitativ.
Similare
RECOMANDĂRI