Poşta Moldovei a reluat expedierile poştale din China
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Poşta Moldovei a reluat expedierile poştale din China

Poşta Moldovei vine cu veşti bune pentru clienţii săi şi cumpărătorii de pe platformele online din China. Pentru identificarea celei mai eficiente metode de expediere a trimiterilor poştale din China către Republica Moldova, în urma negocierilor, discuţiilor şi a eforturilor comune ale administraţiilor poştale din Moldova şi China depuse, operatorul poştal China Post a anunţat oficial că din 11 ianuarie 2021 a reluat expedierile poştale către R. Moldova.

Astfel, China Post urmează să notifice vânzătorii de pe platformele online despre reluarea serviciilor şi expedierilor poştale către Republica Moldova.
 
Clienţii Î.S. ”Poşta Moldovei” care doresc să facă cumpărături de pe platformele online din China sunt rugaţi să se înarmeze cu încă puţină răbdare până când platformele online îşi vor adapta activitatea lor conform noii scheme logistice, pentru ca ulterior aceştia să poată beneficia de  costuri de livrare optimale.
 
Reamintim că în legătură cu situaţia creată de pandemia COVID-19 şi odată cu sistarea zborurilor internaţionale de la începutul anului 2020, China Post a suspendat expedierea trimiterilor poştale internaţionale pentru majoritatea destinaţiilor din lume, inclusiv pentru Republica Moldova.
 
Similare
RECOMANDĂRI