Politolog: Lucrarea lansată ieri de un deputat socialist „nu a fost gândită în scopuri constructive”
Vizualizari:

Politolog: Lucrarea lansată ieri de un deputat socialist „nu a fost gândită în scopuri constructive”

Lucrarea lansată ieri de deputatul socialist Bogdan Ţîrdea nu a fost gândită în scopuri constructive. Mai mult, aceasta ar putea fi o revanşă personală împotriva criticilor din partea societăţii civile în adresa autorului lucrării, dar şi a colegilor săi socialişti. Despre aceasta scrie politologul Dionis Cenuşă, după ce ieri, Bogdan Ţîrdea a lansat o carte, aducând acuzaţii ONG-urilor, inclusiv presei.

Dionis Cenuşă spune că „produsul propagandistic publicat ieri nu este stiintific, iar folosirea unei metodologii si tehnici de cercetare nu inseamna prin definitie a face cercetare. Tratarea si interpretarea datelor, asa cum a fost prezentata ieri, este tendentioasa si artificiala, avand scopul de a confirma mai degraba o axioma propagandistica decat o ipoteza de cercetare”.

Politologul admite că societatea civilă din R. Moldova comite erori şi are neajunsuri, însă acestea pot fi reparate, însă „printr-o conversatie sanatoasa, care nu incita la ura si nu reprezinta atacuri la demnitatea profesionala si chiar umana”.

Similare
RECOMANDĂRI