Poliţia Frontieră anunţă despre câteva puncte de trecere a frontierei unde sunt cozi
Sursa foto:Poliţia de Frontieră Vizualizari:

Poliţia Frontieră anunţă despre câteva puncte de trecere a frontierei unde sunt cozi

Poliţia de frontieră anunţă că în această dimineaţă, de la ora 05:00 au început să crească timpii de aşteptare în punctul de trecere Criva. Către ora 07:40 s-a format pe sensul de ieşire din ţară o coloană de 50 de maşini.

Autorităţile dau asigurări că se activează la capacitate maximă, fluxul este direcţionat pe toate pistele de control, iar reprezentanţii autorităţilor de frontieră şi vamale comunică permanent cu călătorii, informându-i despre situaţia de moment. T

Poliţia de Frontieră recomandă călătorilor să aleagă pentru traversarea frontierei punctul de trecere din apropiere Larga-Kelmenţî, care funcţionează în regim normal.

De altfel, circulaţie îngreunată este înregistrată şi în punctul de trecere Mirnoe. D după barieră la ora actuală sunt în jurul a 40 de maşini care aşteaptă ieşirea din Republica Moldova. Rândul format pe partea moldovenească este condiţionat de blocajul creat la intrarea în Ucraina, prin punctul de trecere Tabaki. În acest sens, Poliţia de Frotnieră sugerează participanţilor la traficul transfrontalier să opteze pentru punctul de trecere Vulcăneşti.

Un ambuteiaj este creat la intrarea în Ucraina, în punctul de trecere Starokazacie. Rândul creat pe traseul tranzit ajunge până în punctul de trecere Tudora, fapt ce poate genera un flux pe partea moldovenească.

Similare
RECOMANDĂRI