Piaţa Centrală din Chişinău va fi redeschisă începând cu 1 iunie. Vor trebui respectate anumite reguli stricte
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Piaţa Centrală din Chişinău va fi redeschisă începând cu 1 iunie. Vor trebui respectate anumite reguli stricte

Piaţa Centrală va fi redeschisă începând cu 1 iunie. Anunţul a fost făcut de primarul Chişinăului, Ion Ceban, după şedinţa de luni a serviciilor municipale.

Potrivit Infotag, în acelaşi timp, el a subliniat că "lucrătorii pieţei vor trebui să respecte nişte reguli stricte, care sunt în prezent elaborate de specialiştii primăriei".

De asemenea, primarul a menţionat că "un grup de lucru va examina locaţia unde urmează să fie transferaţi comercianţii din scuarul "Mihai Eminescu" din centrul capitalei, unde municipalitatea va efectua lucrări de reparaţie". Noua locaţie se va numi "Aleea artiştilor de creaţie, expoziţi e cu vânzare".

De asemenea, va fi strămutată şi piaţa improvizată de pe Calea Basarabiei. Ceban a menţionat că "în această săptămână se va întruni grupul de lucru creat pentru a definitiva proiectul privind parcările şi parcajele în Chişinău". În acest scop, municipalitatea va identifica parteneriate publice-private. Ceban a promis că va fi creată o hartă a celor mai periculoase porţiuni de drum, unde se produc cele mai multe accidente rutiere şi se vor propune soluţii pentru diminuarea numărului accidentelor.
Similare
RECOMANDĂRI