Pavel Grigorciuc, acuzat că a atacat un procuror. În apărarea sa, activistul publică imagini VIDEO
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pavel Grigorciuc, acuzat că a atacat un procuror. În apărarea sa, activistul publică imagini VIDEO

Activistul Pavel Grigorciuc, cel care ar fi avut un conflict cu deputatul Sergiu Sîrbu, este acuzat că ar fi atacat procurorul Nicu Şendrea. Grigorciuc însă dezminte aceste informaţii şi spune că, de fapt, a încercat să-şi recupereze telefonul din mâinile procurorului.

Noi am avut un apel la poliţie. A ieşit grupa operativă de la Inspectoratul de Poliţie Botanica, dar cazul este instrumentat de Procuratura municipiului Chişinău”, a declarat ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Mariana Beţivu, pentru zdg.md

În apărarea sa, activistul a publicat şi un video pe pagina sa de Facebook. Amintim că Pavel Grigorciuc a fost implicat într-un alt caz. Acesta a fost arestat la sfârşitul lunii martie, sub acuzaţia de huliganism. Potrivit probatoriului, totul s-a întâmplat într-un local din centrul Chişinăului. Inculpatul l-a agresat verbal pe parlamentarul Sergiu Sârbu, după care l-a apucat de haină şi l-a lovit în faţă. În apărarea sa, Grigorciuc a declarat că democratul l-a insultat.
Similare
RECOMANDĂRI