Pavel Filip: Ştefan Gaţcan trebuie să vină şi să ne spună tuturor ce s-a întâmplat
Sursa foto:privesc.eu Vizualizari:

Pavel Filip: Ştefan Gaţcan trebuie să vină şi să ne spună tuturor ce s-a întâmplat

Ştefan Gaţcan trebuie să se întoarcă în ţară pentru a ne „spune ce s-a întâmplat”. De această părere este liderul Partidului Democrat Pavel Filip, partid, aflat într-o coaliţie de guvernare cu PSRM – acuzat de faptul că a forţat scoaterea din ţară a deputatului Ştefan Gaţcan.

„Cu episodul cu Gaţcan, eu am toată certitudinea că  acest om trebuie să vină să ne spună la toţi ce s-a întâmplat. Dacă vreţi, are şi o obligaţiune faţă de această societate pentru că este deputat în Parlamentul Republicii Moldova”, a declarat astăzi, în cadrul unui briefing de presă Pavel Filip. 

Ieri Dumitru Diacov a încercat să îi îndreptăţească pe cei din PSRM, declarând că  socialiştii nu au făcut decât să… îşi „apere marfa”. Acesta z mai spus că toată „zarva” în jurul ideii că un deputat a fost sechestrat este „o acţiune politică”, care creează o impresie foarte proastă.  
 
Amintim că Partidul Socialiştilor, care se află într-o coaliţie de guvernare cu PD, este acuzat că l-a intimidat şi hărţuit pe Ştefan Gaţcan pentru a-şi depune mandatul de deputat, după ce acesta a părăsit PSRM şi a aderat la Pro Moldova. Mai mult, cei din Pro Moldova acuză că PSRM l-a forţat pe Gaţcan să iasă din ţară, Igor Dodon confirmând că a asigurat paza lui Gaţcan până la frontieră, însă acest lucru s-a petrecut la solicitarea deputatului.
Similare
RECOMANDĂRI