Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

PAS insistă pe o dezbatere Sandu-Dodon, însă „Igor Dodon nu are timp de dezbateri sterile”

Membri ai Organizaţiei de Tineret a Partidului Acţiune şi Solidaritate au organizat un flashmob prin care i-au cerut candidatului independent la prezidenţiale, Igor Dodon, să participe mâine la o dezbatere electorală. Tinerii au instalat un baner cu inscripţia "Dodon, nu fi fricos, vino la dezbateri" chiar lângă monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt din centrul Chişinăului, după ce poliţia le-a interzis să îl agaţe pe gardul Preşedinţiei. Ofiţerul de presă al candidatului Igor Dodon a spus că acesta nu are timp să participe la dezbateri.

Tinerii au încercat să plaseze banerul prin care îl invită public pe Igor Dodon la dezbateri chiar pe gardul Preşedinţiei, dar forţele de ordine nu le-au permis. Indignaţi, membrii PAS au mers la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt şi au instalat bannerul. Ei îi cer candidatului independent la funcţia de preşedinte să spună ce a făcut pentru Republica Moldova, în mandatul său de patru ani.

ADRIAN BĂLUŢEL, preşedinte, Organizaţia de Tineret, PAS: „În Republica Moldova se întâmplă un lucru bizar. Un preşedinte încă în exerciţiu se teme să iasă în faţa cetăţenilor, se teme să discute cu oponenţii politici într-o manieră deschisă, transparentă şi corectă. Acest lucru este inadmisibil. Acest lucru demonstrează că Dodon este un fricos. "

De cealaltă parte, Ludmila Muntean, secretarul de presă al candidatului independent susţinut de Partidul Socialiştilor, susţine că Igor Dodon nu are timp de dezbateri.

„Igor Dodon nu are timp pentru a participa la dezbateri sterile. Comunicarea directă cu oamenii este mult mai importantă pentru preşedinte. În cele trei săptămâni de campanie, Igor Dodon a organizat sute de întâlniri cu participarea a zeci de mii de oameni”.
Similare
RECOMANDĂRI