Partidul Şor vrea să repare toate trecerile subterane din sectorul Botanica. Reacţia primarului Ruslan Codreanu
Sursa foto:rlive.md Vizualizari:

Partidul Şor vrea să repare toate trecerile subterane din sectorul Botanica. Reacţia primarului Ruslan Codreanu

Liderul Partidul Politic Şor,  Ilan Şor, şi vicepreşedintele fracţiunii parlamentare a partidului, Petru Jardan, au depus un demers la Primăria municipiului Chişinău în care solicită să li se permită să modernizeze toate trecerile subterane de pietoni din sectorul Botanica. Un document în acest sens a fost publicat pe pagina partidului Şor, însă acesta nu a fost văzut, deocamdată de primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu. 

„Depunem prezentul demers ca urmare a numeroaselor adresări din partea locuitorilor sectorului Botanica al municipiului Chişinău, pe marginea unui subiect care necesită, în opinia noastră, o atenţie sporită. Este vorba de trecerile pietonale subterane care se află într-o stare deplorabilă, iar unele dintre ele prezintă chiar un risc sporit pentru viaţa şi securitatea oamenilor”, se arată în document.

Întrebat la şedinţa de azi dimineaţă primarul interimar Ruslan Codreanu spune că încă nu a văzut solicitarea partidului ŞOR. 

„Haideţi să vedem solicitarea şi apoi discutăm, dar mai intîi să o vedem, că până acum am văzut doar declaraţii în presă”, a spus Ruslan Codreanu, menţionând că pentru acest an Primăria a alocat bani pentru reparaţia a 8 treceri subterane. Mai mult, unii agenţi economici care închiriază spaţii în trecerile  subterane, cărora Primăria le-a solicitat rezilierea contractelor, au fost de acord să le repare şi să le întreţină din contul lor.

Amintim că Partidul Şor u inaugurat săptămâna trecută trecerea subterană pentru din orăşelul Aeroport, în urma mai multor solicitări.
 

Similare
RECOMANDĂRI