Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Partidul Democrat mai pierde un parlamentar şi un membru

Partidul Democrat mai pierde un parlamentar şi un membru. Alexandru Botnari renunţă la mandatul de ales în Parlamentul Republicii Moldova. El îşi va continua activitatea la Primăria din Hînceşti, unde a fost ales primar în urma scrutinului din 3 noiembrie. Totodată, Botnari a anunţat că pleacă şi din partid.

Alexandru Botnari spune că a candidat la funcţia de deputat în circumscripţia 38, crezând ca îi va putea ajuta pe aleşii locali să rezolve problemele regiunii.
 
ALEXANDRU BOTANRI, primar, Hînceşti: „Astăzi mă întroc în funcţia de primar al municipiului Hînceşti, vreau să le mulţumesc tutor colegilor din Parlament care m-au suţinut. Am muncit 16 ani, patru mandate ca primar al municipiului Hînceşti. Pe parcursul a patru mandate ale mele am realizat obiective în muinicipiul Hînceşti aproape la un milliard de lei.”

Totodată, Botnari a anunţat că pleacă din Partidul Democrat şi va fi un primar independent politic.
 
ALEXANDRU BOTNARI, primar, Hînceşti: „Când voi reveni înapoi nu pot să vă spun, lucrurile în politică trebuie să se schimbe mult. Experinţa mea pe care am avut-o până acum cu colegii. Am avut o echipă foarte bună. Şi aş vrea să anunţ astăzi pe toţi că alături de fostul preşedinte al partidului, domnul Plahotniuc, s-au adunat foarte mulţi oameni cumsecade, care ar putea realiza ceva în ţara asta. Întodeauna am vrut să fiu alături de oamenii care au putut face ceva în această viaţă.”
 
Prin urmare, în circumscripţia 38 urmează să aibă loc alegeri parlamentare noi. Tot astăzi, un alt deputat democrat, Constantin Botnari, cunoscut ca fiind un apropiat al lui Vlad Plahotniuc, şi-a depus cererea de demisie. Cei doi ar fi părăsit ţara imediat după ce PD a pierdut puterea, în luna iunie.
Similare
RECOMANDĂRI