Până la sfârşitul lunii decembrie, mai multe tronsoane de pe unele străzi vor fi închise
Sursa foto:simbol Vizualizari:

Până la sfârşitul lunii decembrie, mai multe tronsoane de pe unele străzi vor fi închise

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada: 4 - 30 decembrie, va fi suspendat traficul rutier pe anumite tronsoane ale str. 31 August 1989 şi str. Tighina, în legătură cu executarea lucrărilor de modernizare a 3 străzi din zona centrală a capitalei.

Astfel, având în vedere necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apeduct şi canalizare pe str. 31 August 1989, tronsonul cuprins între str. Al. Puşkin şi Vlaicu Pârcălab, în perioada de referinţă, circulaţia rutelor municipale de microbuz va fi organizată după cum urmează:

Ruta de microbuz nr. 101 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.  

Ruta de microbuz nr. 103 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Ciuflea, bd. Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114 - de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Alexei Şciusev, str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri, str. Alexei Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 116 - de pe str. str. M. Eminescu pe str. Bucureşti, str. Armenească şi în continuare pe traseul stabilit.

Tot în aceiaşi perioadă, în legătură cu lucrările de reabilitare a reţelelor, circulaţia rutelor municipale de pe str. Tighina, tronsonul cuprins între str. Alexandru Bernardazzi şi str. Alexei Mateevici va fi redirecţionată după cum urmează:  

Autobuzul nr. 9:

Tur: - de pe str. Tighina pe str. Bucureşti, str. V. Alecsandri, str. Pan Halippa şi în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Rutele nr. 125, nr. 190 şi nr. 191:

Tur: - de pe str. Bucureşti pe str. V. Alecsandri, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeţ şi în continuare pe traseele stabilite.

Rutele nr. 178 şi nr. 192:

Tur: - de pe str. Tighina pe str. Bucureşti, str. V. Alecsandri şi în continuare pe  traseele stabilite.

De asemenea, în perioada: 09 - 30.12.2018 sunt planificate lucrări de pozare a reţelelor inginereşti pe str. Tighina, tronsonul cuprins între str. Avram Iancu şi str. Alexandru cel Bun. Astfel, circulaţia rutelor municipale de microbuz va fir organizată după cum urmează:

Ruta nr. 137: de pe str. Avram Iancu pe str. Bălănescu şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 157: de pe bd. D. Cantemir pe str. Ismail. 

Ruta nr. 171 şi nr. 174: de pe str. Avram Iancu pe str. Bălănescu şi în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. 

Similare
RECOMANDĂRI