Opinie: „Tot sprijinul pe care ni l-a dat România până acum a fost scuipat, pentru că Chicu a fost în prima sa vizită la Moscova”
Vizualizari:

Opinie: „Tot sprijinul pe care ni l-a dat România până acum a fost scuipat, pentru că Chicu a fost în prima sa vizită la Moscova”

Prima vizită a premierului Ion Chicu trebuia să aibă loc la Bucureşti, şi nu la Moscova. De această părere este preşedintele Partidului Unităţii Naţionale, Anatol Şalaru, dar  şi preşedintele Organizaţiei PSD România în Republica Moldova, Victor Alexeev, invitaţi ai emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA.

„Prima vizită ar fi trebuit să fie la Bucureşti. Partenerul principal al Republicii Moldova, România, a depăşit Rusia de câteva ori, din punct de vedere comercial. Vizita lui Chicu au demascat intenţiile lor, nu că ar fi mascat foarte mult acest lucru. Va fi un Guvern deschis tuturor aspiraţiilor ruse pe acest teritoriu”, a declarat Victor Elexeev.

De aceeaşi părere este şi Anatol Şalaru:

„Orice prim-ministru al României făcea prima vizită la Chişinău. Orice prim-ministru al Republicii Moldova făcea prima vizită la Bucureşti, apoi la Bruxelles. Tot sprijinul pe care l-a dat România până acum, în toţi aceşti ani, a fost şters, a fost scuipat, pentru că Chicu a fost în prima vizită la Moscova”, spune Şalaru.

Amintim că prima vizită externă, efectuată de către noul prim-ministru Ion Chicu, a avut loc la Moscova:
 

Brînzan, despre rezultatele premierului la Moscova: Preţul la gazul rusesc oricum urma să se micşoreze, iar creditul de 500 mln. $ - „astea-s poveşti”

 

VIDEO/UPDATE: Premierul Ion Chicu anunţă că preţul la gazul rusesc va fi micşorat începând cu 1 ianuarie

 

Rusia urmează să ofere R. Moldova un credit de 500 de milioane de dolari. La ce vor fi folosiţi aceşti bani

 

Ion Chicu s-a văzut cu premierul Rusiei, Dmitrii Medvedev. L-a invitat să viziteze R. Moldova
 
Similare
RECOMANDĂRI