Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Olga Roman, dată în urmărire internaţională, a fost reţinută în Dubai

Olga Roman, o apropiată a fostului premier Vlad Filat, a fost reţinută de autorităţile din Dubai, acum o săptămână. Era dată în urmărire internaţională de Procuratura Anticorupţie, fiind învinuită de spălare de bani şi mărturie falsă. Informaţia a fost confirmată, pentru TVR MOLDOVA, de şeful Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari.  

Olga Roman a fost dată în urmărire internaţională în decembrie 2015. Tânăra a fost reţinută în Dubai, pe 10 noiembrie. Potrivit şefului Procuraturii Anticorupţiei, Olga Roman a cerut autorităţilor din Dubai să fie reprezentată de Ambasada României, pentru că are cetăţenia română. Ea a spus că nu vrea să aibă nicio legătură cu autorităţile din Republica Moldova.
 
Olga Roman a devenit cunoscută după ce ea şi Vlad Filat au fost filmaţi, cu o cameră ascunsă, în timpul unei întâlniri intime. Acest material a fost postat pe reţelele sociale în 2015, la scurt timp după arestarea lui Filat. Fostul premier a fost condamnat pentru delapidarea unor sume mari de bani din sistemul financiar-bancar al Republicii Moldova.
 
Similare
RECOMANDĂRI