Oamenii legii au identificat şoferii care au organizat o cursă ilegală în parcul Valea Trandafirilor
Sursa foto:INSP Vizualizari:

Oamenii legii au identificat şoferii care au organizat o cursă ilegală în parcul Valea Trandafirilor

Inspectoratul Naţional de Securitate Publică al IGP a identificat şoferii care în noaptea de 22 spre 23 ianuarie, în jurul orei 04:00, au organizat o întrecere pe o alee din parcul Valea Trandafirilor din Chişinău. Cei care au săvârşit încălcarea s-au dovedit a fi 3 tineri cu vârsta de 16, 20 şi 21 de ani, din Chişinău.

Tânărul de 21 de ani a fost sancţionat pentru încălcarea prevederilor Regulamentului circulaţiei rutiere, săvârşită prin manifestarea de comportament agresiv, procesul - verbal fiind expediat în Instanţa de Judecată cu propunerea de a fi aplicată sancţiunea de 30 - 40 unităţi convenţionale şi 5 puncte de penalizare, cu privarea dreptului de a conduce vehicule pe o perioada de la 6 - 12 luni.

Cel de 20 de ani a luat în chirie un automobil de marcă BMW şi l-a predat prietenului său minor, de 16 ani. Pentru că a predat conducerea maşinii unei persoane care nu deţine permis de conducere, a fost sancţionat cu 4500 de lei.

Pe numele minorului a fost întocmit proces – verbal pentru conducerea unui automobil fără permis de conducere, fiindu-i aplicată amenda de 3000 de lei, dar şi pentru încălcarea RCR, săvârşite prin manifestare de comportament agresiv, fiind expediat procesul - verbal în Instanţa de Judecată cu recomandarea agentului constatator de a fi aplicată amendă în mărime de 2000 de lei.
Similare
RECOMANDĂRI