Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O nouă săptămână de cercetări la Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă. Va fi spart unul dintre pereţii beciului

A început a cincea săptămână de cercetări la faţa locului în curtea lui Gheorghe Dincă, după ce anchetatorii au obţinut un nou mandat de percheziţii de 15 zile. Activitatea se concentrează asupra casei lui Gheorghe Dincă. Vor fi din nou examinaţi pereţii şi pardoseala casei.

Se pare că luni va fi spart unul dintre pereţii beciului, după ce scanerul a detectat faptul că în spatele peretelui ar putea fi probe împotriva lui Gheorghe Dincă.

În paralel continuă şi testele de laborator, pentru că la sfârşitul săptămânii trecute în urma săpăturilor care s-au desfăşurat în curte au fost descoperite câteva fragmente osoase şi cenuşă.  Fragmentele ar putea fi de origine animală, dar, pentru siguranţă, acestea au fost trimise la laborator. Aşteptăm spre sfârşitul acestei săptămâni rezultatele primelor analize.

Continuă şi interogatoriile. La Poliţia din Caracal, dar şi la DIICOT, sunt audiaţi martori. Unii dintre ei sunt la a doua sau a treia audiere, întrucât anchetatorii au obţinut noi informaţii în acest caz.

Similare
RECOMANDĂRI