O linie temporară de autobuz Centru-Telecentru va circula în Chişinău. Itinerarul rutei
Vizualizari:

O linie temporară de autobuz Centru-Telecentru va circula în Chişinău. Itinerarul rutei

Începând de astăzi şi până pe 25 august, circulaţia rutieră în strada Bucureşti este închisă în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni şi Puşkin, iar linia de troleibuz nr. 3 - suspendată. Astfel, o linie temporară de autobuz va asigura, din 14 iunie şi până pe 25 august, conexiunea dintre sectorul Centru şi cartierul Telecentru.

Totodată, itinerarul rutei de troleibuz nr. 2 se modifică: de la str. Gh. Asachi troleibuzele vor circula pe str. Pan Halippa, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit. Liniile de troleibuz nr. 10 şi nr. 24 se scurtează până la str. 31 august.

Astfel, o linie temporară de autobuz va asigura, din 14 iunie şi până pe 25 august, conexiunea dintre sectorul Centru şi cartierul Telecentru, pe durata lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din str. Bucureşti, timp în care troleibuzele nu vor ajunge în cartierul Telecentru.

Ruta de autobuz se va numi: „Centru – Telecentru” şi va avea itinerarul: str. Bănulescu-Bodoni (Grădina Publică Ştefan cel Mare), A. Mateevici, V. Alecsandri, Şoseaua Hânceşti, str. Mioriţa, Gh. Asachi, str. V. Alecsandri, A. Mateevici, M. Eminescu, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, Bănulescu-Bodoni.

Directorul adjunct pentru exploatare al Întreprinderii municipale „Parcul Urban de Autobuze”, Marcel Lupanciuc, a declarat pentru IPN că vor circula patru unităţi de transport, la un interval de 10 minute, de la ora 06.00, până la ora 21.50. Costul călătoriei va fi de trei lei.

Similare
RECOMANDĂRI