O femeie de 74 de ani a fost salvată de pompieri, după ce apartamentul său a fost cuprins de flăcări
Sursa foto:IGSU Vizualizari:

O femeie de 74 de ani a fost salvată de pompieri, după ce apartamentul său a fost cuprins de flăcări

O femeie în vârstă de 74 de ani a fost salvată de pompieri după ce în locuinţa acesteia s-a produs un incendiu. Cazul a avut loc în această dimineaţă, într-un apartament din strada Drumul Viilor nr.39 din capitală.

Potrivit primelor informaţii, incendiul ar fi izbucnit în bucătăria apartamentului şi a ajuns la balcon. Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 12:36.

La faţa locului au fost îndreptate trei echipaje de intervenţie a pompierilor. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au stabilit că în interiorul locuinţei se află proprietara care a suferit arsuri pe mâini şi faţă. Pompierii au reuşit să salveze femeia care risca să se intoxice cu fumul dens.

După ce persoana a fost evacuată de angajaţii IGSU, aceasta a primit îngrijiri medicale, fiind transportată la spital. Incendiul a fost lichidat fără ca acesta să ajungă la alte locuinţe, fiind afectate bunurile materiale din bucătărie şi balconul apartamentului cuprins de flăcări.

Circumstanţele şi cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite de specialişti. Potrivit informaţiei IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii şi pompierii au intervenit în 32 situaţii de risc.
Similare
RECOMANDĂRI