O delegaţie din Sankt Petersburg, în vizită la Primăria Chişinău
Sursa foto:Ion Ceban Vizualizari:

O delegaţie din Sankt Petersburg, în vizită la Primăria Chişinău

O delegaţie din Sankt Petersburg, este în vizită la Primăria Chişinău, în perioada 12-14 februarie, ca răspuns a vizitei reprezentanţilor autorităţilor muncipale efectuată recent în oraşul rus. 

Potrivit primarului Ion Ceban este vorba despre reprezentanţi ai institutelor de proiectare şi amenajare urbană şi dezvoltarea infrastructurii din cadrul executivului oraşului Sankt Petersburg, care vor acorda suport, expertiză şi schimb de bune practici în dezvoltarea proiectelor de modernizarea a capitalei.

Pe parcursul celor două zile, delegaţia din Sankt Petersburg, alături de reprezentanţii subdiviziunilor municipale de transport public, arhitectură şi urbanism şi Institutul municipal de Proiectări „CHIŞNĂUPROIECT”, vor vizita mai multe obiective strategice din Chişinău, care urmează a fi reabilitate în complexitate.

Printre acestea se numără grădinile publice şi zonele de agrement, întreprinderile municipale Regia „Exdrupo, Regia Transport Electric, S.A. „Apă-Canal Chişinău”, Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi, Staţia de epurare a apelor uzate şi Circul din Chişinău.

Apreciem susţinerea din partea oraşului Sankt Petersburg şi credem că experienţa lor, suportul şi expertiza pe care o vor oferi, este necesară şi utilă, deoarece avem o listă mare de proiecte şi obiective care necesită a fi dezvoltate şi implementate.

Similare
RECOMANDĂRI