O companie chineză ar putea participa la construcţia unei şosele de centură a Chişinăului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O companie chineză ar putea participa la construcţia unei şosele de centură a Chişinăului

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut astăzi o întrevedere cu Hu Jiaming, preşedintele „China Hyway Group Limited”, companie chineză cu experienţă în domeniul construcţiei de autostrăzi în mai multe ţări ale lumii, dispusă să investească în proiecte de infrastructură în ţara noastră, inclusiv în construcţia unei şosele de centură a Chişinăului, comunică Serviciul de presă al Preşedinţiei.

Igor Dodon a salutat aflarea întreprinzătorilor chinezi în Moldova, subliniind interesul major al conducerii ţării pentru transformarea Moldovei, începând cu luna martie curent, într-un adevărat şantier de construcţie unde vor fi construite drumuri şi modernizată infrastructura.

Şeful statului a menţionat că Moldova este interesată de atragerea investitorilor străini, indiferent din ce ţară vin, inclusiv din Republica Populară Chineză. Totodată, preşedintele ţării a subliniat că toate propunerile privind finanţarea unor asemenea proiecte vor fi examinate reieşind din interesul naţional, accesând cele mai avantajoase oferte de colaborare.

Similare
RECOMANDĂRI