O autocisternă răsturnată în apropiere de Vulcăneşti a blocat circulaţia pe traseu
Sursa foto:Truck Accident Lawyers Vizualizari:

O autocisternă răsturnată în apropiere de Vulcăneşti a blocat circulaţia pe traseu

O autocisternă care transporta motorină s-a răsturnat, vineri seara, într-o intersecţie din apropierea oraşului Vulcăneşti, UTA Găgăuzia. Din cauza situaţiei create, traseul a fost parţial blocat, circulaţia fiind dirijată de către inspectorii de patrulare.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă menţionează că apelul la 901 a parvenit aproape de ora 20.00. În teren au fost îndreptate două echipe de salvatori cu două autospeciale. La faţa locului, s-a stabilit că în autocisternă erau 30 de tone de motorină. Echipele de salvatori şi pompieri au efectuat lucrări de pompare şi transfer a motorinei într-o altă autocisternă.

Echipele de salvatori şi pompieri au asigurat şi paza antiincendiară, pentru a evita alte situaţii de risc. După aproximativ cinci ore, lucrările au fost încheiate, ulterior fiind evacuat de pe traseu şi camionul răsturnat.

Şoferul nu a avut de suferit, acesta fiind singurul care se afla în cabina unităţii de transport. Alte circumstanţe ale acestui caz urmează să fie stabilite de către organele de drept, transmite IPN.
Similare