Numărul de telefon la care pot apela şoferii în cazul în care au nevoie de intervenţia drumarilor
Vizualizari:

Numărul de telefon la care pot apela şoferii în cazul în care au nevoie de intervenţia drumarilor

În noaptea din 26 spre 27 ianuarie, în nordul şi centrul ţării au fost înregistrate temperaturi scăzute fără precipitaţii, în sudul ţării a fost înregistrată ninsoare şi lapoviţă, starea părţii carosabile în zona de Centru şi Sud fiind umedă, pe unele sectoare de drum s-a format lunecuş. Astfel, pe drumurile publice naţionale din zona de Nord şi Centru au fost efectuate lucrări de patrulare, în zona de Sud au fost desfăşurate lucrări de patrulare şi combatere a lunecuşului.

Unităţile teritoriale ale SA „Drumuri” au utilizat în procesul tehnologic 70 de unităţi speciale şi au antrenat  128 de muncitori rutieri. La moment, sectoare de drum blocate nu sunt, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată. Codul Portocaliu de condiţii meteorologice complicate se menţine până la data de 28 ianuarie.

Administraţia de Stat a Drumurilor atenţionează conducătorii auto să se informeze despre condiţiile meteorologice şi starea părţii carosabile a traseului ce urmează a fi tranzitat şi să se abţină de la deplasări, dacă acestea nu sunt strict necesare, pentru a permite desfăşurarea cursivă a lucrărilor de deszăpezire în perioada 27-28 ianuarie.

În cazul dificultăţilor în trafic, pentru a solicita intervenţia drumarilor, participanţii la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.
 
Similare
RECOMANDĂRI