Noua şefă BERD la Chişinău a fost prezentată autorităţilor Republicii Moldova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Noua şefă BERD la Chişinău a fost prezentată autorităţilor Republicii Moldova

Şefa biroului din Republica Moldova al Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, Angela Sax, este bancher senior. Aceasta a fost prezentată astăzi, 14 februarie, autorităţilor Republicii Moldova, în timpul vizitei preşedintelui BERD, Suma Chakrabarti. Sax îşi va începe mandatul în aprilie 2018.

"Sunt recunoscătoare şi încântată să preiau acest nou rol la BERD. Republica Moldova este o ţară fascinantă, iar eu văd rolul meu în a încuraja talentul şi a dezvolta potenţialul local. Bazându-ne pe realizările predecesorului meu, Dimitri Gvindadze, vom continua să susţinem Moldova prin intermediul investiţiilor şi politicilor pentru a ne asigura că finanţarea pe care o putem oferi este utilizată în cel mai eficient şi eficace mod”, a declarat Angela Sax.

Noua şefă a biroului BERD în Moldova a absolvit Universitatea de limbi străine din Erevan şi deţine o diplomă de afaceri MBA de la Nottingham University Business School. Este participantă la programul Senior Executive Fellows din 2004 la Universitatea Harvard KSG. Înainte de a se alătura BERD, a activat la Agenţia pentru Dezvoltarea Turismului din Armenia şi compania americană pentru dezvoltarea sectorului privat Sibley International Corporation. Cea mai recenta funcţie a sa a fost de şef interimar al biroului BERD în Armenia, scrie IPN.
Similare
RECOMANDĂRI