Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ninsorile şi temperaturile scăzute din ultimele zile sunt numai bune pentru pârtiile de schi din România

Ninsorile si temperaturile scăzute din ultimele zile sunt numai bune pentru pârtiile de schi din România, mai ales pentru cele din judetul Brasov. Până sâmbătă ar putea fi deschis tot domeniul schiabil din Predeal. Şi in Poiana Brasov vor porni la capacitate maximă tunurile de zăpadă, pentru a oferi pasionaţilor sporturilor de iarnă cât mai mulţi kilometri de pârtii.

Pana acum, la Predeal s-au bucurat mai mult de zapada cei cu saniile. Schiorii au avut la dispozitie doar citeva sute de metri la Clabucet, unde a fost zapada artificiala. Acum, ei pot schia pe toata lungimea partiei, care are de 2 kilometri. Si vestile bune nu se opresc aici.

Deocamdata, insa, schiorii nu sunt prea multumiti.

In Poiana Brasov se schiaza mai mult in partea superioara a muntelui Postavaru. Unii turisti incearca coborirea pina la baza partiilor, chiar daca zapada nu e suficienta. Atit incepatorii, cat si cei mai experimentati asteapta deschiderea tuturor partiilor. Domnul Ilie are 83 de ani si schiaza de o viata.

Pe linga partiile din zona superioara a muntelui Postavaru, s-a deschis si partai Stadion, pentru incepatori.

Prognozele sunt imbucaratoare pentru iubitorii sporturilor de iarna. Va ninge si temperaturile vor fi scazute, propice pentru zapada artificiala. De altfel, in ultimele sezoane s-a schiat mai mult in astfel de conditii, zapada naturala a fost putina pe cei 24 de km de partii din Poiana Brasov.
Similare
RECOMANDĂRI