Moldtelecom are un nou director general interimar
Sursa foto:moldtelecom.md Vizualizari:

Moldtelecom are un nou director general interimar

Începând cu data de 5 decembrie 2019 funcţia de director general interimar al companiei Moldtelecom a fost preluată de către Viorel Postolachi, până în prezent director vânzări al Moldtelecom. Acesta va exercita funcţia până la selectarea în bază de concurs a directorului general al companiei.

Viorel Postolachi face parte din echipa Moldtelecom din anul 2005. Acesta şi-a început activitatea în funcţie de specialist marketing în cadrul departamentului comercial, apoi a evoluat la poziţia de Şef Serviciu vânzări telefonie mobilă în anul 2007. 

Începând cu 2010, Viorel Postolachi a deţinut funcţia de Vice-director Comercial din cadrul Direcţiei Business Solutions. Ulterior, a preluat conducerea Direcţiei Retail, iar în 2017  a fost promovat  la funcţia de Director Vânzări al companiei Moldtelecom. 

Potritvit unui comunicat al Moldtelecom, prin activitatea sa, „Viorel Postolachi a contribuit semnificativ la atingerea obiectivelor companiei şi la menţinerea poziţiei de lider pe piaţa de telecomunicaţii”.

Viorel Postolachi a absolvit Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iaşi, România, Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, Specialitatea Radiocomunicaţii. Din anul 2008 deţine titlul de master în Administrarea Afacerilor, obţinut în cadrul Academiei de Studii Economice din Republica Moldova. 
Similare
RECOMANDĂRI