Marina Tauber a depus o plângere şi pe numele lui Sergiu Litvinenco şi îi solicită să prezinte scuze publice
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Marina Tauber a depus o plângere şi pe numele lui Sergiu Litvinenco şi îi solicită să prezinte scuze publice

Deputata partidului ŞOR Marina Tauber solicită tragerea la răspundere contravenţională şi a lui Sergiu Litvinenco pentru „calomniere şi injurie”. După ce ieri a depus o plângere asemănătoare pe numele lui Lilian Carp, astăzi Marina Tauber făcut-o pe numele lui Sergiu Litvinenco. Pe lângă plângerile depuse la poliţie, deputata a trimis şi cereri prealabile celor doi, în care solicită scuze publice.

Asta pentru Tauber a fost  numită „hoaţă” de către cei doi, mai întâi Lilian Carp, în plenul Parlamentului, apoi Sergiu Litvinenco, pe pagina sa de Facebook. 

„Atunci când unii aleşi ai poporului aduc acuzaţii false şi neprobate în adresa altor deputaţi, utilizează cuvinte obraznice şi manifestă un comportament inadecvat şi la limita bunului simţ, ei trebuie taxaţi”, spune Marina Tauber. 

„De această dată, vorbesc despre domnul deputat Sergiu Litvinenco, care, de asemenea, şi-a permis să aducă acuzaţii în adresa mea şi a întregii fracţiuni parlamentare a Partidului ”ŞOR”. La fel ca în cazul colegului său de fracţiune, Lilian Carp, am depus o Cerere prealabilă pe numele dumnealui şi o plângere la Inspectoratul General de Poliţie. Noi considerăm că deputaţii trebuie să poartă răspundere pentru declaraţiile şi acuzaţiile mincinoase şi neprobate. Iar pentru a preveni astfel de precedente, când un deputat îşi poate permite astfel de grosolănii faţă de cetăţenii ţării sale, vom depune plângeri şi vom intenta procese judiciare în privinţa tuturor celor care vor încălca aceste norme şi care îşi permit un limbaj şi comportament denigrator în privinţa noastră”, a scris deputata pe pagina sa de Facebook.
 

Marina Tauber a depus plângere la Poliţie pe numele lui Lilian Carp, pentru limbaj necorespunzător şi calomnii

Similare
RECOMANDĂRI