Maia Sandu o felicită pe noua şefă a Comisiei Europene şi îi solicită susţinerea în creşterea cotelor de export ale R. Moldova în UE
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Maia Sandu o felicită pe noua şefă a Comisiei Europene şi îi solicită susţinerea în creşterea cotelor de export ale R. Moldova în UE

Preşedintele PAS Maia Sandu a trimis o scrisoare de felicitare Ursulei von der Leyen, noua şefă a Comisiei Europene, căreia îi reiterează solicitarea de a susţine în continuare decizia de creştere a cotei exporturilor Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

„Am adresat o scrisoare de felicitare către noua Preşedintele Comisiei Europene cu ocazia începutului de mandat. Am mulţumit pentru susţinerea constantă acordată de Uniunea Europeană cetăţenilor Republicii Moldova, precum şi pentru sprijinul substanţial pe care l-a primit guvernul condus de mine”, a scris Maia Sandu într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Cu această ocazie, preşedintele PAS menţionează că a reiterat solicitarea de a susţine în continuare decizia obţinută de guvernul pe care l-a condus de creştere a cotei exporturilor pentru anumite categorii de produse agricole din Republica Moldova pe piaţa UE.

„Chiar dacă guvernul actual este unul antieuropean, cetăţenii nu trebuie să plătească pentru declaraţiile şi acţiunile iresponsabile ale guvernului Dodon. De asemenea, am solicitat iniţierea cât de curând a programului cerut de noi - Satul European, program finanţat de UE, prin care să fie oferit spijin pentru satele şi oraşele din Republica Moldova”, a scris Maia Sandu.

Preşedintele PAS consideră că Republica Moldova îşi va continua parcursul natural european, indiferent de piedicile impuse de oligarhii de la guvernare.

Similare
RECOMANDĂRI